Σχετικά με εμάς

Η έκθεση αυτοκινήτων AUTOM δρύθηκε από τον κ. Κολιόπουλο Μιχάλη το 1993 και διαγράφει λαμπρή πορεία στο χώρο εμπορίας ξεχωριστών αυτοκινήτων. Στην υπερσύγχρονη έκθεσή μας, βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας 305 στην Κηφισιά. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε εκπληκτικά αυτοκίνητα, τα οποία πληρούν προδιαγραφές υπεράνω κριτικής, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας στο χώρο της exclusive αυτοκίνησης

Η τελειότητα και η εγγυημένη πιστότητα των αυτοκινήτων που διαθέτουμε, οφείλεται στην πείρα και την αγάπη που τρέφουμε για τα αυτοκίνητα που έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα.
Επιπρόσθετα όμως, αποτελούν για μας δέσμευση και απαραίτητα προϋπόθεση για να σας προσφέρουμε αυτοκίνητα που καλύπτουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη ή απαίτησή σας. Είμαστε βέβαιοι ότι από τις πρώτες στιγμές της προσωπικής μας επαφής, θα διαπιστώσετε το αληθές των λόγων μας και θα εκτιμήσετε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμεΚαλως ήρθατε στην σελίδα μας

Στον ανανεωμένο μας δικτυακό μας τόπο μπορείτε να δείτε όλα τα ξεχωριστά αυτοκίνητα που διαθέτουμε στην έκθεση μας η οποία βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας 305 στην Κηφισιά.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε να βρούμε από την ελληνική ή την ευρωπαϊκή αγορά το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Κορυφαιες Μαρκες:

Δείτε όλες τις εταιρίες